INFORMATII DESPRE PRODUSE

Ce înseamnă piese auto originale din dezmembrări?
Piesele auto originale din dezmembrări provin din vehicule care nu mai sunt în circulație, fie din cauza unor accidente, fie pentru că au fost scoase din uz. Acestea sunt piese autentice, fabricate de producătorul original al vehiculului, și oferă o alternativă accesibilă la piesele noi, fără a compromite calitatea sau compatibilitatea cu mașina ta.
Cum verific compatibilitatea unei piese cu vehiculul meu?
Pentru a asigura compatibilitatea piesei cu vehiculul tău, este important să ne furnizezi detaliile complete ale mașinii, cum ar fi marca, modelul, anul de fabricație și codul motorului. Aceste informații ne ajută să identificăm cea mai potrivită piesă pentru nevoile tale.
Ce garanție oferiți pentru piesele achiziționate?
Oferim o garanție standard de 180 de zile pentru toate piesele noastre, asigurându-te că achiziționezi produse de înaltă calitate și în bună stare de funcționare. Detaliile complete ale garanției sunt disponibile în termenii și condițiile noastre.
Este posibil să returnez o piesă dacă nu este cea potrivită?
Da, acceptăm returnările în termen de 14 zile de la achiziție, cu condiția ca piesa să fie în aceeași stare în care a fost livrată și să nu fi fost montată pe vehicul. Vă rugăm să consultați politica noastră de returnare pentru mai multe detalii.
Cum pot să mă asigur că piesele provin din dezmembrări legale?
Toate piesele noastre provin din dezmembrări autorizate și sunt supuse unor verificări riguroase pentru a asigura proveniența legală. Colaborăm strâns cu autoritățile competente pentru a menține un standard înalt de etică și legalitate în toate operațiunile noastre. Sper că aceste titluri și răspunsuri îți vor fi de ajutor! Dacă ai nevoie de ajustări sau ai alte cerințe specifice, nu ezita să îmi spui.

PLATA SI LIVRARE

Ce metode de plată acceptați pe site?
Acceptăm o varietate de metode de plată pentru a ne asigura că procesul este cât mai convenabil posibil pentru clienții noștri. Acestea includ plata cu cardul de credit sau debit, transferul bancar și plata ramburs la livrare pentru comenzi eligibile. Toate tranzacțiile sunt securizate și criptate pentru siguranța dvs.
Cum se calculează costurile de livrare pentru piesele achiziționate?
Costurile de livrare variază în funcție de dimensiunea și greutatea piesei, precum și de destinația de livrare. Pentru articolele de dimensiuni mari sau grele, cum ar fi motoarele, ne vom coordona cu furnizorii specializați în transportul de mărfuri pentru a obține cea mai bună cotă de preț. Vă vom informa despre costurile exacte de livrare înainte de finalizarea comenzii.
Cât timp durează livrarea produselor comandate?
Timpul de livrare poate varia în funcție de disponibilitatea produsului și locația de livrare. În general, produsele sunt livrate în 3-5 zile lucrătoare. Pentru piesele de dimensiuni mari sau pentru livrările speciale, timpul de livrare poate fi ușor mai lung, dar veți fi notificat în prealabil cu un estimat precis.
Ce se întâmplă dacă o piesă mare sau un motor nu poate fi livrat prin curieratul rapid obișnuit?
Pentru piese mari sau grele, cum ar fi motoarele, colaborăm cu servicii de transport specializate pentru a asigura o livrare sigură și eficientă. Vom aranja detaliile de livrare direct cu dumneavoastră pentru a găsi cea mai convenabilă soluție, fie că este vorba despre livrare la un anumit punct de colectare sau direct la adresa specificată, în funcție de posibilități.
Pot urmări statusul livrării mele?
Da, odată ce comanda dvs. a fost expediată, veți primi un număr de urmărire care vă permite să verificați statusul livrării în timp real. Pentru articolele de dimensiuni mari sau livrările speciale, veți fi, de asemenea, în contact direct cu furnizorul de servicii de transport pentru a vă asigura că sunteți la curent cu toate detaliile legate de livrare.